Nokia 9, primul smartphone Nokia cu display edge-to-edge, surprins în noi imagini de prezentare

Nokia 9, primul smartphone Nokia cu display edge-to-edge, surprins în noi imagini de prezentare

Rămas în urmă la partea de design, actualul vârf de gamă Nokia 8 pare că va ceda locul destul de repede unui succesor cu ecran edge-to-edge.

Apărând ca adevăratul concurent pentru Galaxy Note8, LG V30, iPhone X şi alte flagship-uri contemporane, Nokia 9 se prezintă într-o carcasă cu margini curbate, acoperită cu sticlă pe ambele laturi şi protejată împotriva pătrunderii e apă şi praf.

Arătând un design uşor diferit decât puteam observa în imagini anterioare, versiunea albastră a lui Nokia 9 pare să includă şi funcţie de scanare a irisului. Dispozitivul oferă sistem dual camera la partea din spate, senzor de amprente şi un ecran OLED de mari dimensiuni.

Lista dotărilor aşteptate la Nokia 9, dar încă neconfirmate, ar mai putea include funcţie de încărcare wireless, 6GB sau 8GB memorie RAM şi 128 GB memorie internă.

Momentan, fără un calendar de lansare clar definit, Nokia 9 ar putea ajunge în magazinele europene cu un preţ în jurul sumei de 749 euro, la pachet retail.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult