Nokia EOS, noul telefon cu tehnologia PureView, în câteva imagini neoficiale

Nokia EOS, noul telefon cu tehnologia PureView, în câteva imagini neoficiale

Anul trecut, Nokia 808 PureView a impresionat cu camera sa foto, care încă nu a fost depăşită de vreun alt produs rival, însă a dezamăgit din cauza platformei software depăşite şi a ecranului cu rezoluţie mică. Vestea că Nokia ar putea lansa un nou produs PureView numit EOS, de data aceasta pe platforma Windows Phone şi cu specificaţii hardware superioare, a reaprins interesul amatorilor de terminale mobile cu prestaţie foto foarte bună.

Provenite din trei surse diferite, imaginile de mai jos înfăţişează pentru prima dată carcasa viitorului terminal PureView.  După cum se observă, EOS foloseşte celebra carcasă fabricată din policarbonat care a fost elementul caracteristic al liniei Lumia până la lansarea modelului 925, la care se adaugă, inevitabil, protuberanţa masivă a camerei foto.

Carcasa terminalului încă nu specifică rezoluţia senzorului care va fi folosit, zvonurile anterioare afirmând că acesta va avea tot 41 MP. Pe lângă obiectivul Carl Zeiss, se remarcă păstrarea lămpii cu xenon de mari dimensiuni şi a LED-ului pentru asistarea focalizării.

Conform zvonurilor anterioare, Nokia EOS va prelua şi o parte din tehnologiile PureView+ implementate pe Lumia 920, cum ar fi performanţa superioară în lumină scăzută şi stabilizarea optică, şi va fi prezentat undeva în cursul lunii iulie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News