Nokia Lumia 630, primul Windows Phone Dual SIM, dezvăluit într-o imagine (semi)oficială

07.03.2014
Nokia Lumia 630, primul Windows Phone Dual SIM, dezvăluit într-o imagine (semi)oficială

Zvonul de la jumătatea lunii februarie care susţinea că Nokia ne va arăta noile sale terminale Lumia în cadrul Mobile World Congress 2014 nu s-au adeverit, celebra sursă Evleaks afirmând de curând că acestea vor fi dezvăluite pe 19 aprilie deoarece acestea vor fi primele modele care vor folosi Windows Phone 8.1. Dacă Lumia 930, versiunea internaţională a modelului Icon, s-a ferit până acum de ochiul camerei foto, mai micul Lumia 630 nu reuşeşte să fie tot atât de discret.

Viitorul Lumia 630 va păstra trăsăturile caracteristice ale gamei Lumia, cum ar fi carcasa din material plastic oferită într-o multitudine de culori sau detaliile minimaliste, însă va aduce şi o serie de schimbări subtile de design, cum ar fi muchiile mai ascuţite si eliminarea butoanelor capacitive. Imaginea a fost publicată de cunoscuta sursă Evleaks, aceasta fiind o imagine clasică de presă.

O actualizare a modelului Lumia 620, care a fost lansat la sfârşitul lui 2012, noul terminal va oferi un ecran cu o diagonală crescută de 4,5”, un procesor ceva mai puternic din familia Qualcomm Snapdragon 400 şi 1 GB de memorie RAM. Dacă rezoluţia ecranului nu va face decât un salt dezamăgitor de la WVGA la FWVGA, Lumia 630 va atrage atenţia prin implementarea suportului Dual SIM, o premieră pentru platforma Windows Phone care va fi facilitată de actualizarea 8.1.

Windows Phone 8.1 va fi anunţat la începutul lunii aprilie în cadrul conferinţei BUILD . Dacă informaţiile publicate de Evleaks vor fi corecte, Lumia 630 şi Lumia 930 vor sosi două săptămâni mai târziu şi vor fi primele modele care vor fi motorizate de această importantă actualizare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News