Noua generaţie de iPhone-uri de la Apple ar putea fi cea mai colorată de până acum

05.07.2018
Noua generaţie de iPhone-uri de la Apple ar putea fi cea mai colorată de până acum

Chiar dacă în ultimii câţiva ani Apple începuse să dicteze culorile telefoanelor, în ultima perioadă compania a devenit puţin mai conservatoare. De la culorile vii ale modelelor iPhone 5C la variantele Gold şi Rose Gold care au fost „copiate” de către toţi producătorii la momentul introducerii acestor variante, recent compania a livrat iPhone 8 şi iPhone X în trei, respectiv două nuanţe de culoare, auriul roz dispărând complet din peisaj. Doar culoarea roşie s-a întors pe iPhone 8 şi 8 Plus, în cadrul campaniei PRODUCT(RED). Se pare însă că pe viitor compania va diversifica paleta, plănuind pentru prima dată iPhone-uri în culori pastelate.

Analistul taiwanez Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care este responsabil pentru o mare parte din zvonurile despre următoarea generaţie de iPhone-uri, sugerează că iPhohttps://www.go4it.ro/telefoane-mobile/apple-3987884/iphone-xc-17359741/ne 9, modelul „mijlociu”, care va fi varianta de buget din oferta Apple, va fi livrat în cinci variaţii de culoare. Unele au mai fost prezente pe alte telefoane Apple, însă altele sunt complet noi, foarte neobişnuite pentru această gamă de dispozitive.

Kuo susţine că iPhone-ul cu ecran de 6,5” va fi disponibil ]n alb, negru şi o nouă nuanţă de auriu, diferită de cea de anul trecut de pe iPhone 8. În acelaşi timp, modelul de 6,1” va fi disponibil în gri, alb, albastru, roşu şi portocaliu. Aceste detalii sugerează că un urmaş al lui iPhone X ar putea fi livrat tot în cele două culori în care este modelul din prezent disponibil: doar alb şi negru. Dacă un model roşu va fi disponibil încă de la lansare, aceasta ar fi prima dată când vedem un model iPhone PRODUCT(RED) disponibil încă din prima zi.

Se zvoneşte că noile iPhone-uri vor veni pentru prima dată şi cu funcţionalitate Dual-SIM, cât şi un încărcător de priză rapid în cutie. Toate modelele vor beneficia de Face ID prin intermediul camerei True Depth, în timp ce toate probabil că vor primi noua generaţie de procesoare Apple A12. Există însă rapoarte care sugerează că modelul de bază cu ecran de 6,1” va beneficia de numai 2 GB memorie RAM, în timp ce iPhone X Plus va ajunge la 4 GB. Nu este clar dacă iPhone X în varianta de 5,8” va primi un upgrade la acest capitol.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult