OnePlus 2 renunţă la sistemul de invitaţii

04.12.2015
OnePlus 2 renunţă la sistemul de invitaţii

După ce a renunţat la sistemul de invitaţii pentru modelul One, OnePlus a anunţat că acesta va fi eliminat şi pentru noul OnePlus 2. Se pare că liniile de producţie pot acum scoate pe bandă mai multe unităţi decât este cerere, lucru care ajută compania să strângă un stoc de unităţi pe care să le livreze mai repede către clienţi. Vestea îi va bucura în special pe cei care încă nu au reuşit să pună mâna pe o invitaţie pentru aşa-numitul „2016 flagship killer”.

OnePlus 2 va putea fi comandat începând de sâmbătă, 5 decembrie, de pe site-ul oficial al companiei, fără nevoia de introducere a unui cod de pe una dintre invitaţii. Mai mult, această ofertă nu va fi temporară, ci va rămâne activă permanent. Asemeni modelului OnePlus One, şi „2” va putea fi comandat de către oricine şi-l doreşte.  Acest lucru nu înseamnă că şi cel mai recent membru al familiei de dispozitive OnePlus, modelul „X”, primeşte acelaşi tratament. Deşi între 5 şi 7 decembrie oricine îl poate comanda fără invitaţie, acesta rămâne la încheierea ofertei la vechiul sistem.

Compania chineză promite că cei care fac comenzi pentru smartphone-uri sau accesorii înainte de 7 decembrie vor primi garantat produsele înainte de sărbători. Mai mult, multe dintre accesorii au preţ redus cu până la 90%. Cei care reuşesc să plaseze comenzi printre primii în cadrul ofertei dintre 5 şi 7 primesc gratuit şi un mousepad cu mesajul „Never Settle”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult