OnePlus 3 a trecut cu brio testele de rezistenţă la utilizare extremă

22.06.2016
OnePlus 3 a trecut cu brio testele de rezistenţă la utilizare extremă

Întrucât smartphone-urile sunt unele dintre cele mai scumpe şi mai des utilizate dispozitive pe care le cărăm după noi aproape permanent, este important să investim în dispozitive care pot rezista la cât mai multe abuzuri. OnePlus 3 a fost astfel testat din punct de vedere al calităţii construcţiei, iar rezultatele sunt surprinzătoare pentru un model care costă semnificativ mai puţin decât un flagship al companiilor mari.

Testele realizate de Jerry Rig Everything au dezvăluit că OnePlus nu a făcut rabat la capitolul calitate a materialelor. Sticla de pe partea din faţă este Gorilla Glass 4 şi rezistă la fel de bine precum alte modele de top care folosesc acest material, spatele metalic eloxat este solid, însă se zgârie destul de uşor, în timp ce întreaga carcasă poate fi îndoită atunci când aplici forţă multă, însă poate fi adusă înapoi la forma iniţială fără să rămână urme.

Unele dintre cele mai rezistente componente ale telefonului par a fi însă butonul „Home”, care integrează şi senzor de amprentă şi sticla care protejează camera foto. Acestea au rezistat la zgârieturi cu un cutter, spre diferenţă de alte modele care foloseau protecţie din plastic. Nu în ultimul rând, display-ul AMOLED este de calitate foarte înaltă, acesta putând rezista la temperaturi extreme.

OnePlus 3 pare să fie un telefon foarte performant, cu un design atrăgător şi construcţie de calitate, care poate să lupte de pe acelaşi nivel cu smartphone-uri mai scumpe. 

Citeşte şi OnePlus 3, acuzat că „economiseşte” folosirea memoriei RAM de 6 GB pentru a conserva autonomia bateriei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult