OnePlus 3, anunţat oficial – clip de prezentare şi specificaţii complete

15.06.2016

Puţin mai devreme decât era anticipat, OnePlus a dezvăluit oficial smartphone-ul OnePlus 3, punând la dispoziţie lista completă cu specificaţii, clip de prezentare şi preţul la vânzare.

Noul vârf de gamă One Plus vine într-o carcasă elegantă realizată din aluminiu anodizat, echipat cu un ecran 1080p de 5.5” bazat pe tehnologie Optic AMOLED, protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass 4. La interior găsim o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 820, cu procesor quad-core folosind două nuclee Kryo la 2.2GHz şi încă două funcţionând la 1.6GHz pentru o gestionare mai bună a consumului de energie în aplicaţiile puţin solicitante. One Plus 3 dispune de 6 GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă, din păcate neexpandabilă.

Alături de chipsetul regăsit şi la seria de telefoane Galaxy S7, de interes mai este şi camera foto prevăzută cu sistem de stabilizare optică şi focalizare prin schimbare de fază, bazată pe un senzor Sony IMX298 cu rezoluţie 16MP, oferind suport pentru filmare până la rezoluţie 4K. Camera frontală de 8MP foloseşte un senzor Sony IMX179, dispune de stabilizare electronică a imaginii şi permite filmare la rezoluţie 1080p.

Pe lista dotărilor mai avem un senzor de amprente, LED multicolor pentru semnalarea notificărilor, modul NFC, conectivitate LTE  Cat. 6 şi suport dual-SIM. Acumuatorul de 3000mAh poate fi încărcat până la 60% din capacitate în doar jumătate de oră, mulţumită adaptorului AC capabil să furnizeze o putere de până la 20W prin cablul USB Type-C.

OnePlus 3 este livrat cu versiunea Android 6.0.1 şi va fi disponibil cumpărătorilor din India începând cu data de 18 iunie, în versiunile de culoare grafit şi soft-gold, pentru echivalentul a 416 dolari. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea noului smartphone în pieţele de desfacere internaţionale.

OnePlus ieftineşte toate smartphone-urile din ofertă

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult