OnePlus 5 cu sistem dual-camera apare din nou în imagini. De data aceasta fără jack de căşti

După imaginea cu OnePlus 5 de zilele trecute care a ajuns pe internet, încep să apară noi imagini din surse diferite, care confirmă aceleaşi informaţii. OnePlus 5 ar putea fi livrat cu o cameră foto cu doi senzori, însă ar putea renunţa şi la o componentă care s-a dovedit a fi foarte apreciată de mulţi dintre utilizatorii de smartphone-uri: jack-ul audio pentru căşti.

Noile imagini cu OnePlus 5 descriu un spate cu un sistem dual-camera, al cărui blitz dual-tone este poziţionat diferit faţă de leak-ul anterior. Acesta nu mai este amplasat sub camerele foto, ci între acestea, într-o manieră similară cu ceea ce am văzut în informaţiile neoficiale despre noul iPhone 8. De asemenea, dungile pentru antene, proeminente în imaginea anterioară au dispărut complet, designul fiind mult mai diferit faţă de cel al modelelor OnePlus 3/3T.

Un lucru care lipseşte cu desăvârşire este însă jack-ul de căşti, care era în trecut amplasat în partea de jos a dispozitivului. Acum pot fi observate două grile în partea de jos, una pentru microfon şi una pentru difuzor, cu mufa USB Type-C amplasată între ele. Nu avem o fotografie şi cu partea de sus a telefonului, însă sunt slabe şanse ca jack-ul de căşti să apară acolo. Având în vedere dimensiunile terminalului, în cazul în care OnePlus dorea să amplaseze un jack audio în el, probabil că se regăsea în partea de jos.

Întrucât zvonurile încă se contrazic, suntem departe de a confirma acest design drept „final” pentru OnePlus 5, însă putem confirma faptul că prodcătorul chinez a luat cel puţin în considerare dezvoltarea unui smartphone cu sistem dual-camera pe spate, chiar dacă acesta nu va fi integrat în produsul final. Renunţarea la jack-ul de căşti va îngrijora o parte dintre fani cu siguranţă, însă este posibil ca reacţia publicului la modelele care s-au livrat fără jack în ulrimul an ar putea influenţa această decizie.

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat