OnePlus 5 va fi lansat anul viitor, fără carcasă metalică

08.12.2016
OnePlus 5 va fi lansat anul viitor, fără carcasă metalică

OnePlus ia o lecţie de la rivalul Samsung şi va lansa următorul smartphone vârf de gamă sărind peste un număr de generaţie.

Pornind de la superstiţia că numărul 4 aduce ghinion, producătorul asiatic OnePlus va poziţiona succesorul modelului OnePlus 3/3T cu două numere de generaţie mai sus.

Noul One Plus 5 ar urma să se diferenţieze de modelul actual prin folosirea unei carcase şi mai luxoasă realizată din material ceramic. Alegerea nu este întâmplătoare, construcţia non-metalică deschizând opţiuni pentru introducerea funcţiei de încărcare wireless şi compatibilitate cu reţele 5G fără riscul ca semnalul radio să fie atenuat de elementele carcasei. Totodată, suprafeţele ceramice au rezistenţă crescută la urme de zgârieturi şi sunt mai puţin afectate de extreme de temperatură.

Pregătit pentru lansare în intervalul Q2-2017, OnePlus 5 ar putea oferi ecran de 5.5” cu tehnologie Optic AMOLED şi rezoluţie QHD, 6 GB memorie RAM LPDDR4 şi chipsetul Snapdragon 835, respectiv versiunea Android 7.0 preinstalată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult