OnePlus 5T nu dezamăgeşte la capitolul rezistenţă [VIDEO]

OnePlus 5T nu dezamăgeşte la capitolul rezistenţă [VIDEO]

În ciuda preţului scăzut, telefoanele produse de OnePlus s-au lăudat întotdeauna cu o construcţie de calitate, realizată din materiale premium. OnePlus 5 a adus designul mult mai aproape de cel al concurenţei, iar OnePlus 5T pare să folosească acelaşi „schelet”, adăugând un display nou şi schimbând câteva elemente de pe faţa şi spatele dispozitivului. Se pare însă că modificările nu au influenţat în mod negativ rezistenţa telefonului.

Pentru un telefon de 500 euro, echipat cu cel mai puternic hardware disponibil pe piaţă şi un display edge-to-edge, am fi crezut că OnePlus a făcut câteva compromisuri la capitolul calitate, însă conform Jerry Rig Everything, modelul OnePlus 5T este la fel de rezistent precum predecesorul său. Telefonul beneficiază de o construcţie metalică de jur împrejurul sticlei de pe faţă, câţ şi pe spate, asigurând faptul că telefonul nu se îndoaie şi este bine protejat în cazul unui impact cu solul (plasticul din jurul sticlei preia şocurile).

De asemenea, senzorul de amprentă şi sticla care protejează camera foto sunt aproape imposibil de zgâriat, în timp ce ecranul este protejat cu celebra sticlă Gorilla 5 de la Corning, folosită de toţi producătorii de smartphone-uri pentru modelele lor de top. Fiind vorba despre un smartphone cu display AMOLED, acesta nu rezistă însă foarte mult la temperaturi crescute, ecranul fiind permanent avariat în cazul în care se întâmplă să fie încins cu flacără deschisă timp de câteva secunde.

OnePlus 5T intră astăzi la comandă pe site-ul oficial al companiei, modelul de bază cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare pornind de la 499 euro, în timp ce modelul superior, cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare va costa 559 euro. O altă veste bună este faptul că transportul pentru comenzile din România este gratuit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult