OnePlus 6 apare în noi imagini neoficiale cu spate din sticlă, „breton” şi sistem dual camera vertical

04.05.2018
OnePlus 6 apare în noi imagini neoficiale cu spate din sticlă, „breton” şi sistem dual camera vertical

Nu puteam încheia săptămâna fără nişte informaţii noi despre OnePlus 6, următorul smartphone foarte aşteptat al primei jumătăţi a anului. Deşi nu avem prea multe detalii noi despre hardware-ul intern al telefonului, avem însă noi imagini destul de clare cu partea din faţă şi cea din spate, care prezintă noul design. Acesta este destul de diferit faţă de cel al lui OnePlus 5T, primul model care a abordat design-ul cu margini subţiri.

Dacă se dovedeşte într-adevăr că acesta este OnePlus 6, fanii acestui brand care sunt entuziasmaţi de noul model au motive să se bucure. OnePlus 6 va aborda un design îmbunătăţit, cu un sistem dual-camera poziţionat central pe partea din spate. Sub acesta pot fi observate un blitz LED şi un senzor de amprentă nu foarte diferit faţă de cel de pe Galaxy S9, întrega suprafaţă din spate fiind realizată din sticlă. Marginile rotunjite amintesc de forma lui OnePlus 5, însă materialul lucios este foarte diferit faţă de aluminiul mat folosit pe generaţia precedentă.

Pe partea din faţă vom avea de a face cu un display mai mare, cu margini şi mai subţiri şi cu un „breton” în partea de sus, care va împărţi bara de notificări în două. În partea stângă poate fi observat ceasul, în timp ce în partea dreaptă sunt afişate indicatoarele pentru semnal şi baterie. Există destul loc pe ecran pentru alţi indicatori, cât şi pentru notificări. Pe „breton”, OnePlus a amplasat doar camera frontală şi difuzorul, care beneficiază de un orificiu destul de mic pentru difuzor. În partea de jos, marginea este puţin mai groasă, însă nu este deloc deranjantă.

Telefonul nu pare să beneficieze de butoane fizice decât pe laterale, în partea din stângă fiind amplasat butonul bidirecţional pentru volum, iar pe partea din dreapta butonul power şi slider-ul pentru profilele silenţioase.

Lansarea noului OnePlus 6 este aşteptaă pe 16 mai în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult