OnePlus 8 apare în imagini neoficiale înainte de lansarea OnePlus 7T. Vine cu ecran perforat

04.10.2019
OnePlus 8 apare în imagini neoficiale înainte de lansarea OnePlus 7T. Vine cu ecran perforat

OnePlus 7T nici măcar nu a fost lansat în mod oficial pe piaţă, telefonul fiind doar prezentat, urmând a intra la vânzare abia pe 10 octombrie, însă deja avem primele informaţii despre OnePlus 8. De fapt nici măcar nu vorbim despre specificaţii hardware, sau despre prea multe posibile funcţii noi, ci avem direct fotografii neoficiale, realizate în acelaşi stil în care am văzut şi alte leak-uri despre modelele OnePlus 7 şi 7T. Acestea par a fi bazate pe planurile oficiale ale companiei, oferite către producătorii de accesorii.

Nu ştim încă dacă OnePlus pregăteşte un nou model OnePlus 7T Pro încă, chiar dacă zvonurile vorbeau despre un model actualizat cu hardware nou, însă design-ul acestuia pare să fie adaptat şi pentru varianta de bază de pe generaţia următoare, dacă aceste imagini se dovedesc a fi bazate pe un design real. Există posibilitatea ca un OnePlus 8 Pro să nu mai existe, însă totodată, avantajele acelui model să dispară de asemenea.

OnePlus 8 este prezentat în primele imagini cu un display mare, curbat pe laterale, asemeni OnePlus 7 Pro, însă display-ul nu este „complet”. În locul notch-ului de pe OnePlus 6T, 7 şi 7T, OnePlus pare să adopte un display perforat, orificiul pentru cameră fiind poziţionat în colţul din stânga-sus, similar cu cel de pe telefoanele Huawei, nu pe partea din dreapta, cum se găseşte pe dispozitivele Samsung.

Spatele telefonului este de asemenea foarte similar cu cel al lui OnePlus 7 Pro. Avem un sistem de trei camere poziţionat central pe partea din spate, cu cei trei senzori dispuşi în poziţie verticală, nu pe orizontală precum în cazul lui OnePlus 7T. De asemenea, acestea sunt integrate într-un modul mai discret, spre diferenţă de cercul proeminent de pe noul 7T.

Singurele detalii despre dimensiuni şi specificaţii sugerează că şi acest model va folosi un display de 6,5”, nu de 6,7”, ca în cazul OnePlus 7 Pro, în timp ce o capabilitate pe care OnePlus a evitat-o până acum, încărcarea wireless, ar putea fi prezentă în noul dispozitiv. Pentru că are o cameră integrată într-un display perforat, camera retractabilă de pe modelul Pro nu este prezentă pe acest dispozitiv.

Galerie foto

Având în vedere că OnePlus a primit critici la momentul trecerii de la un design metalic la unul din sticlă fără să ofere funcţionalitate în plus, precum încărcarea wireless, OnePlus 8 ar putea fi telefonul „aproape perfect” al companiei, oferind absolut toate funcţiile pe care dispozitivele semnificativ mai scumpe de la Apple, Samsung şi Huawei le oferă. Ar mai rămâne certificarea IP68 pentru rezistenţă la apă, pe care OnePlus spune că nu o are din cauza costurilor de licenţiere, telefoanele sale fiind, cel puţin la nivel declarativ, rezistente deja.

Imaginile au fost publicate de OnLeaks, sursă reputabilă de leak-uri, în parteneriat cu site-ul CashKaro.com.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult