OnePlus ar putea anunţa One Mini, un „mid-range killer”

17.12.2014
OnePlus ar putea anunţa One Mini, un „mid-range killer”

OnePlus One s-a bucurat de o popularitate ieşită din comun pentru un telefon 100% chinezesc. Motivul pentru care a avut succes a fost hardware-ul său, comparabil cu cel al competitorilor, însă care a fost vândut la un preţ mult mai scăzut. Se pare că astăzi compania pregăteşte un anunţ important, iar primele leak-uri sugerează un nou smartphone, însă mai mic şi mai puţin performant.

Au apărut două imagini cu presupusul OnePlus One Mini pe Weibo, serviciul de micro-blogging din China, care pare să prezinte un smartphone mid-range, cu specificaţii obişnuite pentru această gamă de produse. Deşi nu există informaţii oficiale despre acest produs, am putea presupune deja cum va îl promova OnePlus: „Mid-range Killer”.

Pe un ton mai serios însă, vorbim despre un smartphone cu display de 5” cu ramă neagră în jurul său şi un spate realizat din plastic alb. Nu avem încă informaţii respre rezoluţie, însă probabil că vorbim despre un panou HD, având în vedere că modelul mare oferă rezoluţie Full HD pe 5,5”. Modelul Mini pare să includă un SoC mid-range de generaţie nouă Qualcommm, Snapdragon 615, două camere foto de 8 megapixeli şi sistem de operare Android 4.4.4.

Deşi compania a spus că are 10.000 de bucăţi de „ceva”, nu a specificat ce este acel ceva. De asemenea, lipsa brandingului de pe acest terminal face greu identificarea acestui smartphone. Cert este că OnePlus va anunţa foarte curând un produs nou. Dacă este vorba despre o simplă variantă mini sau despre presupusul succesor pentru modelul One vom afla doar când vom primi veşti oficiale din partea companiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult