OnePlus încheie un parteneriat cu DxO pentru a îmbunătăţi camera de pe OnePlus 5

22.05.2017
OnePlus încheie un parteneriat cu DxO pentru a îmbunătăţi camera de pe OnePlus 5

Urmând exemplul Huawei, care a îmbunătăţit semnificativ camerele de pe modelele P9 şi P10 cu ajutorul celor de la Leica, OnePlus anunţă un parteneriat cu reputata organizaţie DxO.

 

DxO este compania din spatele benchmark-ului DxOMark, considerat standardul în materie de fotografie pe smartphone-uri.

Deşi au avut dintotdeauna un raport caracteristici/preţ foarte bun, smartphone-urile OnePlus au suferit la capitolul cameră. Prin acest parteneriat, compania chineză vrea să schimbe acest lucru, începând cu modelul OnePlus 5.

 

 

În acest moment topul DxOMark este condus de noul smartphone vârf de gamă de la HTC, U11, cu 90 de puncte. Acesta a detronat modelul Pixel de la Google (89 de puncte).

 

Potrivit celor mai recente zvonuri, OnePlus 5 va dispune de sistem dual-camera, precum cele de pe iPhone 7 Plus sau Huawei P10.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult