OnePlus One disponibil la comandă doar pentru o oră

În urmă cu puţin timp, OnePlus anunţa că va oferi spre sfârşitul lunii octombrie smartphone-ul One pentru comandă de pe site-ul oficial, fără invitaţii. Ei bine, acum ştim mai multe detalii despre acest eveniment, iar veştile nu sunt tocmai bune. Cei care sperau ca telefonul să rămână la vânzare pentru o perioadă îndelungată vor fi dezamăgiţi, întrucât perioada de disponibilitate este foarte mică.

Marele debut al comenzilor fără invitaţie va avea loc pe data de 27 octombrie la ora 17 a României. Problema este că va fi disponibil doar pentru 60 de minute din acel moment. După ora 18, comenzile vor fi închise din nou şi se va reveni la controversatul sistemu de invitaţii. Se pare că avem de a face cu încă o artificie de marketing din partea echipei OnePlus.

Deşi compania este destul de sigură că serverele sale vor putea rezista miilor de accesări concomitente, sunt slabe şanse ca toţi cei care doresc să comande un OnePlus One să reuşească să plaseze comenzi. Reprezentanţii companiei spun că au testat un flux mare de conexiuni de curând, când au trimis 50.000 de invitaţii la începutul lunii către cei care s-au înscris.

Până acum practicile OnePlus au fost cel puţin discutabile, iar compania nu pare să îşi schimbe tactica nici când vine vorba de comenzi fără invitaţii. Dacă această decizie va fi o mişcare pozitivă sau negativă vom vedea săptămâna luni în intervalul orar 17-18, stabilitatea serverelor fiind factorul decisiv. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat