OnePlus One, smartphone-ul livrat cu CyanogenMod este acum oficial

OnePlus One, smartphone-ul livrat cu CyanogenMod este acum oficial

OnePlus One, telefonul livrat cu CyanogenMOD – alternativă la versiunea oficială Android sprijinită de Google, a fost anunţat oficial şi va disponibil curând şi pentru piaţa europeană.

Telefonul se prezintă cu o configuraţie de nivel superior, bazată pe chipsetul Snapdragon 801. Platforma oferă CPU quad-core la 2.5GHz bazat pe nucleul Krait 400, 3GB memorie RAM, ecran Full HD de 5.5 inch şi difuzoare stereo, respectiv cameră foto de 13MP cu senzor Sony şi grup de lentile cu deschidere f/2.0. Toate acestea sunt instalate într-o carcasă din aliaj de magneziu cântărind 162 grame, împreună cu un acumulator Li-Polymer de 3100mAh, nedetaşabil.

OnePlus One

Aspectul exterior poate fi  personalizat alegând din setul de 7 capace interschimbabile, achiziţionate separat.

Revenind la partea de software, OnePlus One rulează ediţia CyanogenMod 11, bazată pe versiunea oficială Android 4.4 KitKat. OS-ul foloseşte o interfaţă minimalistă purtând semnătura OnePlus, ce poate fi personalizată alegând din colega de teme şi icon-uri special create pentru noul dispozitiv.

OnePlus One - setul de capace opţionale

OnePlus One va fi disponibil la începutul acestei veri în variante Sandstone Black şi Silk White, la preţul 269 euro pentru modelul cu 16GB memorie internă, respectiv 299 euro pentru ediţia cu 64GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult