OnePlus Two ar putea fi anunţat săptămâna viitoare

28.05.2015
OnePlus Two ar putea fi anunţat săptămâna viitoare

Mult aşteptatul moment în care OnePlus va dezvălui următoarea sa generaţie de smartphone-uri pare să fie foarte aproape. După luni întregi de speculaţii şi zvonuri, următorul „flagship killer” ar putea fi prezentat pe 1 iunie, cu o zi înainte de startul evenimentului Computex din Taipei. OnePlus publicat pe Google+ un teaser care sugerează un anunţ important, însă fără o anumită oră sau un loc în care presa de specialitate ar putea fi invitată. Putem presupune că este vorba despre un anunţ care va fi făcut pe internet.

OnePlus One a fost lansat în urmă cu mai mult de un an, iar răspunsul utilizatorilor a fost în mare parte pozitiv. Viitorul OnePlus Two promite să ofere o alternativă mai ieftină la smartphone-urile de top din prezent, însă asemeni predecesorului său, va încerca să păstreze un preţ atractiv. Imaginea publicată de companie pe reţeaua de socializare prezintă modelul iniţial pe jumătate şters şi mesajul „Time to change”, lucru care poate sugera atât înlocuirea lui din ofertă, cât şi abordarea unui nou design.

Deja putem intui ce se va găsi în interiorul noii carcase, întrucât specificaţiile tehnice ale telefonului au apărut deja în diverse colţuri ale internetului. Acesta va integra un procesor Snapdragon octa-core, 3 GB memorie RAM şi un display cu rezoluţie QHD, egalând şi chiar depăşind în anumite situaţii modelele de top de la LG, Samsung şi HTC.

Cu toate acestea, ar trebui să nu ne entuziasmăm prea tare. OnePlus are obiceiul de a face tot felul de acrobaţii de PR, iar acest teaser poate să ducă la un anunţ mai puţin important decât pare la prima vedere. În trecut, compania a procedat în mod similar pentru anunţul de noi accesorii oficiale pentru OnePlus One şi pentru mini drona DR-1.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult