OPPO F9 este o versiune mai ieftină a lui R17. Vine cu un design foarte atrăgător

16.08.2018

După două lansări impresionante, Find X şi R17, am crede că OPPO ia o mică pauză, însă compania chineză a anunţat încă un dispozitiv cu design foarte atrăgător. Acesta se numeşte OPPO F9 şi este un dispozitiv mid-range de buget, care însă nu face compromis la capitolul design şi performanţă. Cel mai interesant element de design de pe R17, „decupajul” stilizat, este prezent şi pe F9, făcând din acest telefon cel mai atrăgător dispozitiv de buget cu ecran decupat.

OPPO F9 beneficiază de un ecran cu diagonală de 6,3” cu rezoluţie Full HD+ (2.340 x 1.080 pixeli), ecranul acoperind aproximativ 90% a părţii din faţă a telefonului. La interior putem găsi un chipset MediaTek P60, un model mid-range performant şi configuraţii cu 4 sau 6 GB memorie RAM şi 64 GB stocare. Camera foto duală de pe spate foloseşte un sistem 13 + 2 megapixeli f/1.9, în timp ce „notch”-ul din faţă ascunde o cameră de 25 megapixeli f/2.0.

Noul F9 beneficiază de o construcţie predominant din sticlă, spatele dispozitivului fiind decorat în culori vii, cu modele diverse precum romburi sau „picăţele” strălucitoare. Dacă ar fi să ghicim, am considera că acest dispozitiv este orientat către cei pasionaţi de selfie-uri şi care vor un dispozitiv arătos, care să nu coste o avere.

Din păcate, telefonul nu are încă un preţ oficial şi nici o dată de lansare, însă a fost momentan confirmat pentru lansare în India şi alte ţări din Asia de sud-est.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult