Oppo R11, lansat oficial

06.06.2017
Oppo R11, lansat oficial

După săptămâni de speculaţii, vârful de gamă Oppo R11 a fost prezentat oficial, echipat cu sistem dual-camera şi ecran Full HD.

Carcasa cu design inspirat de seria iPhone 7 încadrează un ecran de 5.5” cu ramă aproape invizibilă şi tastă Home cu formă ovală, integrată cu senzorul de amprente. La partea din spate găsim camera foto duală, prevăzută cu senzori de 20MP şi 16MP, respectiv lentile cu Zoom Optic. Deasupra ecranului găsim încă o cameră foto cu rezoluţie 20MP, optimizată pentru poze-selfie.

Configuraţia centrată în jurul chipsetului Snapdragon 660 foloseşte o cantitate de 4GB memorie RAM şi 64GB memorie internă.

Adresat pieţelor asiatice, noul smartphone va putea fi comandat la preţuri începând cu data de 10 iunie pentru echivalentul a 485 dolari. Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea acestui model şi în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult