OPPO R17 Pro, demonstrat cu un prim teaser video

OPPO R17 este  deja un telefon impresionant din punct de vedere al design-ului exterior, însă versiunea Pro are de oferit hardware mai puternic şi un sistem triple-camera, care ar trebui să ofere performanţe similare celei produsă de Samsung pentru seria Galaxy S9.

Ce putem spune este că Oppo R17 Pro va avea o cameră foto cu apertură variabilă, în stilul celei întâlnite la seriile Galaxy S9/S9+/Note9. Probabil, vom putea comuta între apertură f/1.5 şi f/1.7, alegând între sensibilitate crescută pentru pozele obţinute în condiţii de lumină slabă şi mai multă claritate în pozele obţinute pe timp de zi.

Teaserul video indică şi că OPPO R17 Pro dispune de capabilităţi AR, permiţând inclusiv folosirea cu jocuri şi aplicaţii care folosesc tehnologii de realitate augmentată pentru a suprapune imaginea captată de camera foto cu obiecte virtuale generate în 3D.

Lista dotărilor pentru OPPO R17 Pro ar mai putea include un ecran AMOLED de 6.4”, integrat cu senzorul de amprente, având rezoluţie 1280×2880 pixeli. Configuraţia are la bază chipsetul Snapdragon 710, ajutat cu până la 8GB memorie RAM (în funcţie de versiune).

Oppo ar putea dezvălui noul OPPO R17 Pro în data de 23 august.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult