Orange şi Vodafone şi-au anunţat ofertele pentru Huawei Mate 10 Pro. Precomenzile au început

Cel mai puternic smartphone din portofoliul actual al Huawei, Mate 10 Pro, a intrat în ofertele celor mai mari doi furnizori de servicii de telefonie mobilă din România. Terminalul poate fi precomandat începând de astăzi şi va fi livrat începând cu data de 4 decembrie. 
 
La Orange, Mate 10 Pro costă 250 de euro împreună cu abonamentul Me 43 şi 800 de euro la liber. Compania a anunţat şi că pentru fiecare comandă va oferi o camera Huawei EnVizion 360, cadou.

La Vodafone, telefonul este, de asemenea, disponibil la precomandă. Compania a anunţat că primii clienţi care înregistrează o precomandă (nu a oferit un număr exact) vor primi gratuit camera 360. Huawei Mate 10 Pro poate fi achiziţionat la un preţ de la 274 de euro împreună cu abonamentul Red 49.

 
Mate 10 atrage atenţia prin faptul că integrează procesor dedicat pentru inteligenţa artificială. Potrivit informaţiilor furnizate de companie, sunt trei lucruri principale pe care acest procesor le face: îmbunătăţeşte performanţele generale ale smartphone-ului şi pe cele ale camerei foto şi oferă o autonomie mai bună a bateriei.
publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat