Philips Xenium W6500 şi W8510, lansate pentru piaţa din România

Philips Xenium W6500 şi W8510, lansate pentru piaţa din România

Gama de telefoane Philips Xenium tocmai s-a îmbogăţit cu două noi modele ce sunt disponibile şi în ţara noastră. Recomandate în primul rând prin autonomia deosebită a bateriei Xenium, noile modele  W6500 şi W8510 sunt potrivite atât pentru mediul business dar şi utilizatori obişnuiţi, ce vor aprecia ecranul cu tehnologie IPS şi chipsetul cu procesor quad-core la 1.2GHz.

Philips Xenium W6500

Oferit la un preţ recomandat de 999 Lei, Philips Xenium W6500 pune la dispoziţie ecran de 4.3 inch cu rezoluţie qHD şi cameră foto de 8MP cu blitz LED.

Telefonule este livrat împreună cu versiunea Android 4.2 şi include aplicaţia MyRemote, ce permite folosirea sa ca telecomandă pentru televizorul Philips Smart TV. In plus, smartphone-ul permite posesorilor sa asculte muzică, să vizioneze colecţia de fotografii şi clipurile video împreună cu prietenii sau familia direct pe un Smart TV Philips.

Philips Xenium W6500 dispune de slot MicroSD care permite extinderea spaţiului de stocare cu până la 32GB. Graţie acumulatorului Philips Xenium, posesorii smartphone-ului W6500 se pot bucura de pana la 13 ore durată de convorbire si 10 ore durată de navigare pe internet la o singură încărcare. Suplimentar, autonomia bateriei poate fi conservată folosind butonul special Power-saving inclus pe lateralul carcasei.

Philips Xenium W8510

Disponibil la preţul recomandat de 1199 Lei, Philips Xenium W8510 oferă în plus un ecran de 4.7 inch cu rezoluţie HD, respectiv autonomie crescută la 18 ore de convorbiri si 10 ore navigare pe internet la o singură încărcare. Restul specificaţiilor rămân neschimbate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult