Pixel 2 şi Pixel 2 XL trebuiau să includă căşti în pachet, dar Google a renunţat la ele în ultimul moment

30.10.2017
Pixel 2 şi Pixel 2 XL trebuiau să includă căşti în pachet, dar Google a renunţat la ele în ultimul moment

Pixel 2 şi Pixel 2 XL sunt unele dintre puţinele smartphone-uri high-end de pe piaţă care nu sunt livrate cu căşti în pachet. Google doreşte ca utilizatorii acestora să apeleze la noile căşti wireless opţionale Pixel Buds, sau să folosească alte căşti cu jack, folosind adaptorul din pachet. Se pare însă că planurile nu au fost aşa de la început, un cumpărător de Pixel 2 primind un pachet o versiune a cutiei mai veche, de când Google părea să plănuiască includerea unor căşti cu mufă USB Type-C.

Cutia telefonului este în mare parte identică, însă la interior, locaşurile în care stau accesoriile sunt complet diferite. Există un spaţiu destul de mare unde ar fi putut sta o pereche de căşti cu fir, similară în design cu Pixel Buds, iar sub aceasta un adaptor de la USB Type-C la USB Type-A. Adaptorul de la Type-C la jack-ul audio de 3,5mm este însă absent din acest pachet, sugerând că Google nu ar fi oferit posibilitatea de a conecta căşti clasice la telefon.

Între timp, Google a decis să livreze telefonul fără căşti, cu adaptor (pe care iniţial l-a listat ca accesoriu separat la preţul de 20 de dolari, înainte să îl scadă la 10) şi cu un cablu USB Type-C alături de încărcătorul de priză.

Google a confirmat între timp că într-adevăr, designul acestui pachet este unul legitim, însă înainte de lansarea telefoanelor, acesta a fost schimbat. Compania probabil că investighează în prezent modul în care un prototip a ajuns în mâna unui client al operatorului Verizon din Statele Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult