Preţul Galaxy Note9 şi una dintre versiunile de culoare disponibile, confirmate cu un pliant publicitar

Preţul Galaxy Note9 şi una dintre versiunile de culoare disponibile, confirmate cu un pliant publicitar

Samsung va dezvălui noul flagship Galaxy Note9 în mai puţin de o lună, evenimentul fiind urmat de o campanie intensă de promovare. Astfel, este uşor de anticipat că anumite informaţii din pliantele publicitare, teasere video sau tipărite pe ambalajul retail încep să treacă de embargoul mediatic impus de producător.

De data aceasta, ultimele dezvăluiri provin din Polonia, luând forma unui pliant care surprinde versiunea de culoare albastră a lui Note9.

Contrastând cu designul carcasei, noul accesoriu S Pen foloseşte o nuanţă de auriu intens, doar capacul vizibil la exterior păstrând o nuanţă discretă de albastru. Probabil, Samsung va păstra designul cu stylus auriu şi pentru celelalte versiuni Galaxy Note9.

Mai important, imaginea furnizată confirmă păstrarea conectorului Jack 3.5 mm pentru căşti, poziţionat alături de cel USB-C.

Potrivit sursei citate, Samsung va lansa Galaxy Note9 cu preţul de 1160 dolari, valabil pentru ediţia cu 128 GB memorie internă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult