Prima imagine cu noul Nexus 5 publicată pe Google+

17.08.2015
Prima imagine cu noul Nexus 5 publicată pe Google+

Zvonurile despre noile telefoane Nexus se înteţesc, ceea ce sugerează că există pe undeva un sâmbure de adevăr. Cea mai nouă scurgere de informaţii despre noile smartphone-uri Google vin chiar de pe Google+, unde o imagine spion dezvăluie spatele unuia dintre dispozitivele încă neanunţate. Acesta însă pare să fie foarte diferit faţă de descrierile pe care le-am primit până acum.

Judecând după mărimea dispozitivului, acesta ar trebui să fie noul Nexus 5, care va fi din nou realizat de LG. Ciudat este faptul că designul nu se aliniază nici cu ceea ce LG oferă în prezent şi nici cu descrierile de până acum ale noilor telefoane Nexus. Acesta pare să aibă un spate din plastic, cu o cameră uşor ieşită în relief. Senzorul de amprentă este probabil singurul detaliu similar cu zvonurile precedente, iar Logo-ul LG confirmă că acesta este realizat de compania coreană.

Cu siguranţă, aceste deducţii sunt bazate pe o imagine care încă nu a fost verificată. Este posibil să fie o simplă farsă a unui utilizator de Google+ în căutare de atenţie în spaţiul online, însă de multe ori aceste scurgeri de informaţii s-au dovedit a fi adevărate. Telefonul Nexus din imagine pare să fie un simplu prototip, fiind marcat cu mesajul „Not for sale”, ceea ce ar putea sugera că există posibilitatea ca varianta care ajunge în magazine să fie diferită. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult