Primele detalii despre Xperia XZ Pro: ecran 4K şi chipset Snapdragon 845

18.01.2018
Primele detalii despre Xperia XZ Pro: ecran 4K şi chipset Snapdragon 845

Sony va lansa, cel mai probabil la Mobile World Congress 2018, smartphone-ul Xperia XZ Pro. Potrivit unor informaţii apărute pe XDA, terminalul va costa aproximativ 900 de dolari şi va veni cu caracteristici tehnice foarte avansate.

Potrivit zvonurilor, Xperia XZ Pro va avea ecran 4K OLED cu diagonala de 5,7”. Mai mult, se pare că va include chipset Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB.

Totodată, va avea cameră duală pe spate cu configuraţie 18 MP+ 12 MP. Camera frontală, pentru selfie-uri, va avea senzor de 13 MP.

Se pare că bateria va fi una cu capacitate de 3.420 mAh, iar terminalul va fi certificat pentru rezistenţă la praf şi apă (IP68).

Xperia XZ Pro va dispune şi de un design nou. Sony a renunţat deja la limbajul „Omnibalance” pe noile modele anunţate recent, dar în cazul acestora schimbările nu au fost semnificative. Nu ştim unde va fi poziţionat senzorul de amprentă pe noul XZ Pro. Pe Xperia XA2 şi XA 2 Ultra acesta a fost mutat de pe butonul Power pe partea din spate.

MWC 2018 va avea loc la Barcelona în perioada 26 februarie – 1 martie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult