Probleme la camera foto pentru telefoanele Google Pixel şi Pixel XL

02.12.2016
Probleme la camera foto pentru telefoanele Google Pixel şi Pixel XL

Lansată în urmă cu puţin peste o lună, seria de telefoane Google Pixel pare să aibă unele probleme cu funcţionarea camerei foto, ducând la apariţia de artefacte vizuale şi blocarea aplicaţiei de captură.

Google Pixel, cel mai avansat smartphone cu Android al momentului, atrage atenţie nedorită pe forumurile de profil, unde tot mai mulţi utilizatori raportează probleme legate de blocarea aplicaţiei pentru camera foto şi apariţia de linii roz şi mov pe ecran. Aparent, problemele nu se limitează la aplicaţia oficială pentru camera foto, un număr restrâns de utilizatori având experienţe similare şi la folosirea altor aplicaţii de captură instalate din magazinul Google Play.

Un prim indiciu ar putea fi oferit de apariţia mai frecventă a problemelor la camera foto în momentele cu semnal slab la reţeaua de telefonie mobilă, indicând posibile interferenţe cauzate de folosirea unei puteri mai înalte de transmisie radio.

Momentan, Google nu oferă nici un comentariu pe această temă şi nici un remediu oficial. Din fericire problemele par să se limiteze doar la o mică parte dintre telefoanele Google Pixel şi Pixel XL aflate în circulaţie, astfel că o rechemare în masă după exemplul Galaxy Note7 pare puţin probabilă în acest moment.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult