Publicaţie: Apple transformă iPhone 8 într-un Galaxy S

01.03.2017
Publicaţie: Apple transformă iPhone 8 într-un Galaxy S

După ani de procese pe tema încălcării proprietăţii intelectuale, Apple a început să imite tot mai mult Samsung. Cei de la Business Insider notează că sursa de inspiraţie pentru iPhone 8 o reprezintă seria de vârf Galaxy S de la Samsung.

 

Argumentele lor sunt solide. Cel mai probabil iPhone 8 va include un ecran curbat, o componentă inclusă prima dată de compania asiatică pe smartphone-urile sale high-end în urmă cu câţiva ani. Primul model a fost Galaxy Note 4 Edge în 2014.

 

Mai mult, potrivit WSJ acel ecran va fi unul AMOLED, la fel ca pe modelele Galaxy S. Până acum Apple a folosit pe iPhone tehnologia IPS LCD.

Potrivit zvonurilor, viitorul model iPhone va dispune de tehnologie de încărcare wireless, care a devenit deja standard pe modelele high-end Samsung. Primul smartphone al companiei asiatice cu suport pentru tehnologie a fost Galaxy S4 în 2013.

 

 

Totodată, se pare că iPhone 8 nu va mai avea buton fizic de Home, o decizie luată deja de Samsung în cazul Galaxy S8.

 

Mai mult, tot mai multe surse spun că iPhone 8 va fi primul smartphone Apple cu port USB Type-C şi nu cu cunoscutul port proprietar Lightning.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult