Qualcomm: Următorul smartphone OnePlus va fi echipat cu Snapdragon 821

08.11.2016
Qualcomm: Următorul smartphone OnePlus va fi echipat cu Snapdragon 821

OnePlus nu vorbeşte încă în mod oficial despre modelul 3T, care ar trebui să păstreze designul flagship-ului curent, în timp ce aduce hardware-ul la zi, însă Qualcomm pare să confirme zvonurile apărute luna trecută. Compania a publicat un mesaj pe contul său oficial de Twitter, în care anunţă că următorul smartphone OnePlus va integra chipset-ul Snapdragon 821.

Zvonurile apărute în ultimele săptămâni sugerau că OnePlus pregăteşte vânzarea modelelor OnePlus 3 în limita stocului disponibil, urmând ca acestea să fie înlocuite cu versiunea avansată OnePlus 3T, cu hardware îmbunătăţit, dar care va păstra un preţ atractiv, caracteristică datorită căreia acest brand a fost propulsat în atenţia publicului. Desigur, chipset-ul integrat nu va fi singura diferenţă între OnePlus 3 şi noul 3T, informaţiile disponibile sugerând şi alte câteva componente îmbunătăţite.

În timp ce ecranul de 5,5” cu rezoluţie Full HD, memoria RAM de 6 GB şi spaţiul de stocare de 64 GB ar rămâne neschimbate, senzorul foto ar putea fi schimbat cu un model mai nou. Este vorba despre Sony IMX395 de 20 megapixeli cu un obiectiv cu deschidere foarte mare f/1.7. Acesta ar trebui să asigure performanţă cu mult îmbunătăţită pentru fotografii pe timp de noapte. Nu în ultimul rând, sistemul de operare Oxygen OS de pe OnePlus 3T ar putea fi adus la zi, compania chienză folosind Android Nougat ca bază pentru dezvoltarea sa.

Data lansării este încă destul de neclară, însă confirmarea din partea Qualcomm poate sugera că vom afla mai multe informaţii în mod oficial în viitorul foarte apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult