Radia, un concept prea bun pentru a deveni realitate

15.05.2007
Radia, un concept prea bun pentru a deveni realitate

În ziua de azi să fii la modă nu înseamnă neapărat să porţi lucruri sofisticate. Telefoanele dovedesc foarte bine acest lucru, practic cele mai noi modele de lux impresionează prin designul foarte simplu, nu prin complexitatea acestuia. Ecrane mari touchscreen au luat locul terminalelor cu număr infinit de butoane. Unul dintre conceptele viitorului este Radia, un telefon foarte simplu, realizat de designerul Michael Laut.Radia, un concept de telefon

Prima dacă când te uiţi le Radia, ai impresia că este un accesoriu ce şi-ar găsi locul foarte uşor în geanta unei domnişoare. Practic avea de-a face cu o lentilă înconjurată de o ramă din aluminiu periat. Lucrurile se schimbă odată ce apeşi pe ecran şi la iveală iese interfaţa simplă şi eficientă.

Butonul de Power maschează inteligent microfonul şi difuzorul lui Radia

Autorul a reuşit să păstreze dimeniuni foarte mici, recurgând la diverse artificii tehnice, precum înglobarea microfonului şi a difuzorului în jurul butonului de Power, iluminat subtil la rândul lui de un LED albastru. Singurul lucru care mă dezamăgeşte este perspectiva ca Radia să existe în realitate doar pe hard diskurile catorva fani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News