Razer Phone 2 ar putea fi lansat alături de Project Linda, dock-ul care îl transformă în laptop

19.01.2018
Razer Phone 2 ar putea fi lansat alături de Project Linda, dock-ul care îl transformă în laptop

Razer Phone nu a ajuns de mult pe piaţă, iar impresiile despre telefon sunt momentan împărţite, mulţi lăudând display-ul şi sistemul audio de calitate, însă criticând camera foto şi design-ul cam învechit. Se pare însă că Razer lucrează deja la o generaţie nouă de smartphone, care ar putea fi lansat alături de un accesoriu care îl transformă în laptop, un concept care a fost prezentat la CES 2018 sub forma Project Linda.

Razer obişnuieşte să prezinte concepte de produse futuriste la CES, însă puţine dintre acestea vin pe piaţă în forma lor finală. Anumite elemente ale proiectelor companiei precum tastele cu display-uri LCD, sau iluminarea cu LED-uri RGB au fost implementate în produse finite, însă Project Linda pare să fie pe cale de a se transforma într-un accesoriu adevărat, fără prea multe modificări faţă de prototipul prezentat în urmă cu două săptămâni.

Informaţiile despre lansarea unu Project Linda pe piaţă vin alături de informaţiile despre Razer Phone 2, care ar putea fi lansat în toamna acestui an. Întrucât Razer Phone nu este de mult timp pe piaţă, iar divizia de smartphone-uri a companiei este foarte nouă, nu există posibilitatea de a lansa un model nou la fiecare şase luni. Astfel, compania îşi concentrează eforturile pentru a marca aniversarea de un an a telefonului cu generaţia a doua.

Frandroid susţine că sursele sale apropiate de compania Razer vorbesc despre o dezvăluire în luna septembrie a acestui an, în cadrul târgului IFA de la Berlin, sau foarte apropiat de acesta. Alături de telefon va putea fi văzut şi dock-ul Linda, care include acumulator în plus, spaţiu de stocare, port-uri USB şi un jack de căşti, alături de un display QHD de 120 Hz şi tastatură RGB. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult