Razer Phone nu este atât de rezistent pe cât ne-am fi aşteptat de la un smartphone de top [VIDEO]

28.11.2017
Razer Phone nu este atât de rezistent pe cât ne-am fi aşteptat de la un smartphone de top [VIDEO]

Razer Phone se laudă cu o listă de caracteristici hardware impresionante, de la procesorul Snapdragon 835 şi până la cei 8 GB memorie RAM, însă de departe cel mai interesant aspect al său este display-ul de 120 Hz. Toate acestea sunt însă doar detalii, dacă telefonul în sine nu poate să reziste la utilizarea de zi cu zi, care include rareori şi accidente. În cazul în care luaţi în considerare cumpărarea unui Razer Phone, probabil că ar trebui să vedeţi mai întâi clipul de mai jos.

Celebrul YouTuber Jerry Rig Everything a pus mâna pe un Razer Phone nou nouţ şi l-a supus testelor sale de anduranţă, verificând astfel materialele din care telefonul este construit şi rezistenţa sa la şocuri şi alte cazuri mai rare de utilizare. Având în vedere că Razer a cumpărat Nextbit la începutul anului, iar Nextbit Robin a fost unul dintre puţinele smartphone-uri care efectiv s-au rupt în timpul testelor, toate privirile sunt acum îndreptate către Razer Phone.

Spre diferenţă de Robin, modelul Razer Phone este construit din aluminiu. Acest lucru asigură o construcţie mai rezistentă, în special la şocuri, însă care se poate zgâria foarte uşor, chiar şi prin simpla frecare a unor chei pe suprafaţa sa. Probabil că nu este o idee bună ca Razer Phone să fie transportat în acelaşi buzunar cu monede sau cheile de la casă. Sticla este rezistentă la zgârieturi, fiind vorba despre Gorilla Glass 3, însă lentilele camerei principale se zgârie uşor. Display-ul îşi revine complet chiar şi după expunerea la temperaturi foarte ridicate, însă structura exterioară nu este foarte rezistentă la îndoituri.

Nu este indicat să ţineţi Razer Phone în buzunarul de la spate, întrucât aşezarea pe el ar putea duce la îndoirea dispozitivului , cu daune permanente. Încercarea de a îndoi telefonul la loc expune câteva zone în care structura exterioară efectiv se îndoaie şi apoi se rupe. Pentru un smartphone de ultimă generaţie cu un preţ ridicat, rezultatele sunt dezamăgitoare, însă trebuie să luăm în calcul că acesta este primul smartphone produs de Razer. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult