Reprezentant Google: camere foto din terminalele Nexus vor fi extraordinar de bune

19.02.2013
Reprezentant Google: camere foto din terminalele Nexus vor fi extraordinar de bune

Terminalele Nexus sunt apreciate pentru faptul că vin cu ultima versiune a sistemului de operare Android şi Google se deranjează să ofere update-uri foarte repede. În plus, ele pot avea preţuri accesibile, fiind create pentru consumul de conţinut din Google Play. Nexus 4, ultimul terminal din serie lansat de LG, nu a punctat însă prea bine la testul foto. În ciuda unui senzor de 8 MP care ar fi trebuit să fie similar cu cel al competiţiei, imaginile au fost destul de zgomotoase, iar contrastul nu a impresionat. Nici filmarea nu a reuşit să contrabalanseze lucrurile.

Google Nexus 4, construit de LG

Vic Gundotra, vicepreşedinte al Google, a anunţat de curând pe Google Plus că lucrurile se vor schimba în viitor. Gigantul va pune accentul pe calitatea imaginii în viitoarele terminale. „Aşteptaţi şi veţi vedea” a conchis domnul Gundotra. Începând de la Android 4.0, Google a lucrat la interfaţa aplicaţiei standard pentru fotografiere. Au fost introduse mai multe facilităţi, dar ele nu pot să compenseze pentru un senzor mediocru.

Mesajul de pe Google Plus

Odată cu intrarea pe piaţă a terminalelor cu rezoluţii full HD, ne aşteptăm ca Google să aibă deja în lucru un smartphone cu un astfel de ecran. LG ar putea să fie producătorul folosit şi de această dată. Mai multe detalii am putea afla săptămâna viitoare la MWC 2013, unde vom fi prezenţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News