Lux fără opulenţă: Sagem-Porsche P’9522

29.09.2008
Lux fără opulenţă: Sagem-Porsche P’9522

Sagem P'9522La mai bine de un an de la apariţia telefonului P’9521, fructoasa colaborare dintre Sagem şi Porsche Design a dat naştere unui nou gadget exclusivist, Sagem P’9522. Partea hardware şi implementarea soft-ului ţine de producătorul francez de telefoane mobile şi echipamente de telecomunicaţii, în timp ce design-ul este unul pur nemţesc, fără niciun fel de rabat la calitatea construcţiei: carcasă cu finisaj din aluminiu, aspect clasic candybar.

Specificaţiile sunt pe măsura luxului exterior, aşa cum de obicei nu se întâmplă cu majoritatea gadgeturilor opulente (vezi colecţiile Vertu). Sagem P’9522 dispune de un ecran măricel de 2.8 inch, cameră foto de 5 MP, receptor GPS, slot microSD şi conectivitate Wi-FI. 3G-ul a fost lăsat deoparte, dar credem că acest minus nu va cântări prea mult în mâinile celor interesaţi. Pentru că P’9522 nu are încrustate diamante sau alte elemente preţioase, costă doar 600 de Euro.

Sagem P’9522 este probabil unul dintre cele mai accesibile produse de lux. Dar de această dată, luxul se adresează persoanelor care apreciază un lucru de calitate, solid, nu celor ce vor să se împodobească cu aur din cap până în picioare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News