Sailfish, noul smartphone Nexus de la HTC, primeşte o listă preliminară cu specificaţii

25.07.2016
Sailfish, noul smartphone Nexus de la HTC, primeşte o listă preliminară cu specificaţii

Versiunea mai mică a modelului Marlin cu ecran de 5.5”, HTC Sailfish pare să fie un smartphone cu dotări de nivel mediu dar procesor puternic, capabil să ofere o experienţă Android de nivel premium din formatul unui smartphone cu ecran de 5.2”.

Sailfish pare a fi modelul mai mic, care va lua probabil locul lui Nexus 5X în ofertă, echpat cu un display de 5.2” şi acumulator de 2.770 mAh. La interior, putem aştepta să întâlnim o configuraţie cu 4GB memorie RAM şi un chipset quad-core produs la Qualcomm (probabil modelul Snapdragon 820 sau un derivat al acestuia). Smartphone-ul ar urma să fie disponibil în versiuni cu 32 sau 128 GB spaţiu de stocare internă, având cameră foto de 12 MP, respectiv 8 MP la partea din faţă. Încărcarea va fi realizată prin mufe USB Type-C, iar difuzoarele vor fi poziţionate în partea de jos a carcasei.

 

 

Informaţiile extrase dintr-un fişier de configurare inclus într-un presupus build Android destinat folosirii cu telefoane HTC Sailfish, sugerează păstrarea rezoluţiei FullHD, întinsă pe diagonala unui ecran nu mai mare de 5.2-5.3”.

Din păcate, aceste informaţii nu pot fi verificate, versiunea finală HTC Saifish putând diferi semnificativ atât în privinţa designului exterior, cât şi a hardware-ului folosit.

Primele imagini neoficiale cu Sailfish şi Marlin, noile smarpthone-uri Nexus de la HTC
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult