Smartphone-urile din seria Samsung Galaxy A6 vor fi disponibile oficial şi în Europa

Smartphone-urile din seria Samsung Galaxy A6 vor fi disponibile oficial şi în Europa

Samsung a găsit loc, undeva printre modelele Galaxy A5 şi A8, pentru o nouă serie de smartphone-uri mid-range. Este vorba despre Galaxy A6, care va include două telefoane.

 

Potrivit unor surse ale publicaţiei SamMobile, Galaxy A6 şi A6+ vor fi disponibile oficial în doar trei regiuni: Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu.

 

Terminalele, care poartă numele de cod SM-A600FN şi SM-A605G, au apărut recent în baza de date a serviciului Geekbench. Cu această ocazie am putut afla câteva detalii despre ele.

 

 

Galaxy A6 va dispune de chipset Exynos 7870 (acelaşi folosit de modelul Galaxy A3 2017), 3 GB memorie RAM şi va rula interfaţa Experience UI 9.0, bazată pe Android 8.0 Oreo.

Galaxy A6+ va include un chipset Snapdragon 625 şi 4 GB memorie RAM.

 

Despre preţuri nu se cunosc informaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult