Samsung Galaxy Alpha: benchmark şi specificaţii hardware neoficiale

Samsung Galaxy Alpha: benchmark şi specificaţii hardware neoficiale

La fel ca în cazul tuturor telefoanelor foarte aşteptate, specificaţiile tehnice ale noului Samsung Galaxy Alpha au ajuns pe internet. Conferinţa oficială a devenit acum o simplă formalitate care probabil va confirma zvonurile. Deja ştim cam toate detaliile despre noul telefon de la Samsung.

Samsung Galaxy Alpha

Informaţiile vin de pe blogul german AllAboutSamsung, care a pus mâna pe screenshot-uri din celebrul software de benchmarking AnTuTu. Astfel, nu numai că putem vedea scorul pe care Samsung Galaxy Alpha l-a atins în urma testelor, ci şi specificaţiile hardware complete.

Conform imaginilor, Samsung a integrat în Alpha un procesor octa-core Exynos 5433, pe care l-a alăturat cipului grafic Mali-T628. Memoria RAM va fi de 2 GB, iar rezoluţia display-ului este cea zvonită: 1280 x 720. Astfel ştim sigur că diagonala display-ului va măsura 4,7 inci, întrucât avem de a face cu o densitate a pixelilor de 320 dpi.

AnTuTu Benchmark pentru Samsung Galaxy Alpha

De asemenea, în lista de specificaţii se găsesc şi informaţii despre camerele foto/video de pe ambele părţi ale telefonului. Pe spate avem de a face cu un senzor de 12 megapixeli, iar pe faţă unul de 2,1 megapixeli, cu capabilitate de filmare în Full HD.

Tot AllAboutSamsung dezminte zvonurile despre data de lansare de pe 4 august, oferind o nouă dată: 13 august. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult