Samsung Galaxy Note 4: specificaţii neoficiale

Samsung Galaxy Note 4: specificaţii neoficiale

Având în vedere că în China se produc majoritatea dispozitivelor mobile şi accesoriilor pentru ele, nu este de mirare că şi cele mai noi informaţii despre generaţia a patra de Samsung Galaxy Note vin din această ţară. Cele mai noi detalii despre urmaşul celebrei linii de phablet-uri dezvăluie diagonala display-ului, rezoluţia şi alte câteva caracteristici interesante.

Spre diferenţă de predecesorii săi, care au împins diagonala display-ului din ce în ce mai mult spre şase inci, noul Galaxy Note 4 ar putea să mai scadă în dimensiune. Se zvoneşte includerea unui display Super AMOLED de 5,5” cu rezoluţie QHD (2.560 x 1.440 pixeli). Astfel, densitatea pixelilor va fi de 534 de pixeli per inch.

Samsung Galaxy Note 3

În ciuda faptului că zvonurile despre Galaxy Alpha sugerează utilizarea unui procesor Exynos 5 Octa, informaţiile noi spun că Samsung va opta pentru un Snapdragon 805 în cazul lui Note 4, alături de 3 GB de memorie RAM. De asemenea, noul telefon ar putea fi livrat cu versiunea 4.4.3 de Android.

Detaliile despre camera foto de pe spate nu sunt deloc surprinzătoare. La fel ca şi în cazul lui Samsung Galaxy S5, şi Note 4 pare să integreze un senzor ISOCELL de 16 megapixeli. Astfel, nu va uimi pe nimeni faptul că noul telefon va filma în rezoluţie 4K la 30 de cadre pe secundă şi în Full HD la 60 de cadre. Pe partea din faţă se zvoneşte integrarea unei camere QHD (3,68 megapixeli).

Aceste detalii se alătură informaţiilor care au apărut săptămânile trecute care sugerau un senzor de scanare al retinei şi un senzor pentru raze ultraviolete. Detalii complete şi oficiale vom afla mai mult ca sigur pe 3 septembrie în cadrul evenimentului Samsung Unpacked de la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult