Galaxy Note 9 apare într-un nou clip hands-on, arătând versiunea finală a telefonului

02.08.2018
Galaxy Note 9 apare într-un nou clip hands-on, arătând versiunea finală a telefonului

Aşteptat pentru lansare în mai puţin de o săptămână, Galaxy Note9 se află de ceva timp în producţie de serie, aşteptând debutul oficial în magazine.

Uşor de intuit, embargoul impus de Samsung înaintea lansării nu este respectat chiar de toată lumea, noi imagini şi prezentări video neoficiale apărând aproape în fiecare zi.

Confirmând aşteptările, noul clip în care apare un exemplar Note9 bine acoperit cu bandă adezivă pentru a nu divulga inscripţii care să permită localizarea scurgerii de informaţii, arată un design de carcasă cu multe asemănări faţă de modelul Note8.

Presupus reală, versiunea neagră a lui Galaxy Note9 poate fi văzută din aproape toate unghiurile. Concret, cea mai la îndemână modalitate pentru a distinge un telefon Galaxy Note9 de un model mai vechi este observând poziţia senzorului de amprente, complet separat de modulul camerei foto.

Galaxy Note 9 se prezintă cu un ecran ”infinity display” de 6.3” nedecupat la partea de sus, având margini curbate şi o ramă orizontală foarte îngustă. Pregătit în două ediţii, dispozitivul foloseşte aceeaşi pereche de chipseturi Snapdragon 845 / Exynos 9810 întâlnită şi la seria Galaxy S9. Lista preliminară cu specificaţii menţionează un acumulator generos, de 3850 mAh. Anumite zvonuri vorbesc chiar despre pregătirea unei ediţii Deluxe cu 8GB memorie RAM şi 512GB spaţiu de stocare, însă aceasta ar putea fi disponibilă în serie limitată.

În mod evident, senzorul biometric sub ecran a fost lăsat pentru o generaţie viitoare, exemplarul Note9 surprins în imagini având cititorul de amprente clar vizibil la partea din spate.

Printre elementele de atracţie se numără şi o nouă versiune a accesoriului S-Pen, Crown UX – o nouă interpretare a interfeţei Android şi versiunea 2.0 a serviciului Bixby de asistenţă prin comandă vocală. Galaxy Note 9 dispune de un sistem dual camera performant, echipat cu funcţie de stabilizare optică, efecte bokeh şi funcţie de captură super slow-mo, cu viteză de până la 960 fps. Camera frontală ar putea fi augmentată cu tehnologii avansate de recunoaştere facială şi suport pentru AR emoji, versiunea Samsung pentru celebrele animogi disponibile utilizatorilor iPhone X.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult