Galaxy Note9 – video unboxing şi imagine oficială de prezentare

Galaxy Note9 - video unboxing şi imagine oficială de prezentare

Data de lansare Galaxy Note9 pare să fie confirmată cu încă o imagine de prezentare, surprinzând ediţia Coral Blue a noului flagship Samsung.

Din informaţiile adunate până acum, aflăm că Samsung va lansa Galaxy Note9 în cinci versiuni de culoare, Black, Silver, Lilac Purple, Brown şi Coral Blue, ultima apărând în imaginea de mai jos.

Aparent, cu nuanţe ceva mai deschise decât ediţia Deep Sea Blue oferită pentru modelul Note8, ediţia Coral Blue a lui Galaxy Note9 păstrează tema de culoare atât pentru senzorul biometric, dar şi modulul camerei foto. Partea din faţă, cu ecranul încadrat de benzi orizontale de culoare neagră, pare să fie identică pentru toate variantele de culoare.

Din păcate, în afara senzorului de amprente scos din aliniament cu modulul camerei foto şi lăsat ceva mai jos, nu sunt alte diferenţe imediat sesizabile faţă de predecesorul Note8. Imprimată pe ecran, data de 24 august pare să fie o aluzie la debutul oficial pentru piaţa din Statele Unite.

Venind să confirme principalele specificaţii, un prim video unboxing surprinde ceea ce pare a fi un exemplar Galaxy Note9 în ambalajul retail. Fără nicio surpriză, clipul surprinde o cutie neagră având numele de produs inscripţionat cu litere albastre şi un rezumat al caracteristicilor tehnice imprimat la partea din spate.

Pachetul retail conţine aceleaşi accesorii întâlnite şi la modelul Note8: căştile AKG, adaptor AC cu funcţie de încărcare rapidă, cablu USB-C şi un dongle USB-C pentru transferuri de fişiere.

Potrivit invitaţiilor distribuite chiar de Samsung, Galaxy Note9 va fi dezvăluit oficial în data de 9 august, împreună cu noi modele de tablete şi accesorii Samsung de purtat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult