Invitaţie pentru lansarea Samsung Galaxy S III, apărută prea devreme

06.04.2012
Invitaţie pentru lansarea Samsung Galaxy S III, apărută prea devreme

Pe un site coreean a fost postată o aşa-zisă invitaţie pentru evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S III, unul din cele mai aşteptate telefoane ale momentului. O puteţi admira mai jos şi descoperi în ea o jumătate de telefon mobil. Lansarea terminalului ar trebui să aibă loc la Londra în data de 22 mai. Ştirea despre această invitaţie fantomă nu a fost preluată de mai multe site-uri mari de profil, ceea ce complică destul de mult lucrurile.

O potenţială invitaţie de lansare a lui Samsung Galaxy S III

Să ne uităm pentru început la designul lui Samsung Galaxy S III, conform acestei invitaţii. Telefonul arată excepţional şi ţinând cont de proporţii, grosimea ar trebui să fie foarte mică. Lipsesc butoanele fizice, însă ştim cu toţii că ele nu mai sunt o condiţie pentru a rula Android 4.0. Poate sigura problemă ar fi lipsa butonului pentru camera foto, însă este posibil ca designerul să nu fi permis alterarea liniilor fine ale lui Samsung Galaxy S III.

Alături de lipsa ştirilor despre această invitaţie de pe site-urile IT majore din afară, rusul Eldar Murtazin nu pierde ocazia să arunce puţin gaz pe foc. Se presupune că el ar fi unul dintre puţinii oameni care a avut posibilitatea să ţină în mână Samsung Galaxy S III. Comentariul său la poza de mai sus, făcut pe Twitter, a fost „nu comentez :-)”. Nu mai trebuie să explic ce înseamnă asta de obicei. Dacă va fi lansat în aprilie, terminalul va veni înaintea lui iPhone 5, adevăratul urmaş al lui iPhone 4. Dacă Samsung Galaxy S III va arăta precum în imaginea de mai sus, lucrurile se complică pentru telefoanele Apple.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News