Samsung va organiza un eveniment Unpacked la MWC 2014, Galaxy S 5 pare cea mai plauzibilă noutate

Samsung va organiza un eveniment Unpacked la MWC 2014, Galaxy S 5 pare cea mai plauzibilă noutate

Expoziţia Mobile World Congress 2014 va avea loc la finalul acestei luni în intervalul 24 – 27 februarie, iar Samsung intenţionează să debuteze în forţă cu un eveniment din seria Unpacked chiar din prima zi. Produsul sau produsele care urmează să fie anunţate în cadrul acestui eveniment sunt încă necunoscute, dar surpriza nu pare chiar atât de greu de ghicit.

Ultima lansare importantă făcută de Samsung în cadrul Mobile World Congress a fost cea a telefonului Galaxy S II, modelele următoare Galaxy S III şi Galaxy S 4 fiind prezentate pentru prima oară în cadrul unor evenimente separate care au avut loc la Londra, respectiv New York. Deoarece Samsung a prezentat deja actualizările importante pentru gama sa de tablete iar evenimentele Unpacked sunt dedicate întotdeauna produselor importante, este uşor de presupus că evenimentul va fi dedicat noului telefon Galaxy S 5.

Evenimentul Unpacked 5 va avea loc pe data de 24 februarie începând cu ora locală 20:00 (21:00 ora României), Samsung urmând să ofere, cel puţin conform invitaţiei, şi un flux video pe YouTube. Lee Young Hee, vicepreşedinta diviziei de telefonie mobile, a afirmat acum ceva vreme că viitorul terminal va fi lansat undeva în cursul lunilor martie sau aprilie, prezentarea oficială în cadrul Mobile World Congress 2014 permiţând astfel încadrarea în această perioadă de timp.

În acest moment nu ştim prea multe despre viitorul telefon Samsung, singura declaraţie venită din partea unui oficial Samsung asigurându-ne doar că vom vedea o actualizare importantă de design. Conform multiplelor zvonuri anterioare, Galaxy S 5 ar urma să aducă un ecran cu rezoluţie Quad HD, o cameră foto cu senzor de 16 MP şi obiectiv cu diafragmă F/2.2, o carcasă metalică, senzor de amprente şi o interfaţă TouchWiz refăcută. Câte dintre acestea se vor adeveri, vom vedea, cel mai probabil, peste trei săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News