Ce se ascunde în spatele Project Zero, numele de cod ales pentru Galaxy S6

Ce se ascunde în spatele Project Zero, numele de cod ales pentru Galaxy S6

Cu întreaga ofertă smartphone pentru anul 2014 deja lansată, Samsung turează acum motoarele în pregătirea ofertei pentru anul 2015, reprezentată de vârful de gamă Galaxy S6.

Potrivit unor dezvăluiri făcute de surse apropriate companiei, pregătirile pentru viitorul model Galaxy S6 se află deja în stadiu incipient, activităţile ce ţin de dezvoltarea sa fiind concentrate sub nu nou proiect referit după numele de cod Project Zero. Diferită de formularea folosită până acum (ex. Project J pentru Galaxy S4, Project H pentru Galaxy Note 3, Project K pentru Galaxy S5 şi Project T pentru Galaxy Note 4), expresia aleasă pare să anunţe schimbări majore pentru Galaxy S6, sursa citată vorbind despre un smartphone proiectat de la zero, complet diferit de actuala serie Galaxy S5.

Ce se ascunde în spatele Project Zero, numele de cod ales pentru Galaxy S6

Din păcate în afara numelui de cod momentan nu sunt disponibile informaţii care să clarifice planul croit Samsung pentru revigorarea gamei sale de telefoane high-end, criticată până acum pentru lipsa de inovaţie şi progresele prea mici făcute de la o generaţie la alta. Altfel spus, Samsung pare să fi luat în serios criticile primite, depunând eforturi pentru lansarea unui telefon Galaxy S6 cu totul nou, diferit atât faţă de propria ofertă de produse cât şi cea a producătorilor rivali.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult