Samsung Tobi S3030: şi copiii au nevoie de telefoane

18.11.2008
Samsung Tobi S3030: şi copiii au nevoie de telefoane

Cei de la Samsung au lansat o sumedenie de telefoane anul acesta. Şi tocmai când credeam că s-au oprit şi se regrupează pentru anul viitor, coreenii ne mai surprind cu un telefon. Este vorba de această dată de un terminal pentru copii: Samsung Tobi S3030.

Nu am nevoie de nicio justificare când afirm că Tobi S3030 este un telefon pentru copii. Este suficient să îl vezi pentru a-ţi da seama. Pe de altă parte, PR-ul Samsung susţine că telefonul are ca target atât copii, cât şi adulţii. Personal, deşi mă consider adult, nu mă văd cu un telefon ornamentat cu o culoare numită Sweet Pink.

Samsung Tobi S3030

Samsung Tobi S3030 este un terminal care ţine la mediul înconjurător şi sănătatea copiilor, conform producătorului. Nu conţine materiale toxice. Telefonul este de tip slider şi are câteva funcţii care le vor face cu ochiul copiilor. Printre acestea, faptul că sub husa transparentă de pe spate copiii pot pune o fotografie.

Tehnic vorbind, deşi nu sunt sigur că toţi copiii sunt interesaţi de specificaţii, Samsung Tobi S3030 are un ecran de 1.9 inch cu rezoluţie de 176 x 144 pixeli, cameră foto de 1.3 MP, bluetooth şi slot microSD. Nu cântăreşte decât 85 de grame.

Samsung Tobi S3030

Samsung Tobi va fi lansat luna aceasta în Italia şi Marea Britanie. Restul Europei îl va vedea la faţă în decembrie. Nu se ştie deocamdată cât costă, dar e un telefon pentru copii, trebuie să coste mai puţin decât o alocaţie, nu?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News