Samsung S5230, dovada că ne vor invada touchscreen-urile

10.03.2009
Samsung S5230, dovada că ne vor invada touchscreen-urile

Chiar dacă sunt pe locul doi, după Nokia, este clar că cei de la Samsung conduc în acest moment, atât cantitativ, cât şi din punctul de vedere al inovaţiilor la capitolul telefoane noi. Cea mai recentă dovadă în acest sens este strategia coreenilor de a-şi dota telefoanele mainstream, cele cu dotări nu tocmai de ultimă oră, cu touchscreen. Iar cel mai bun exemplu este nou anunţatul Samsung S5230.

Ca specificaţii tehnice, Samsung S5230, nu impresionează. Surprinde doar prin faptul că un telefon din această clasă a făcut pasul către touchscreen. Coreeni trebuie apreciaţi din acest punct de vedere. Aşa va arăta viitorul telefoanelor mobile, iar ei sunt primii care fac pasul. Asta în timp ce Nokia abia testează piaţă touchscreen-urilor.

Samsung S5230

Samsung S5230 beneficiază de interfaţa TouchWiz, creată de Samsung special pentru telefoanele cu touchscreen. Dispozitivul este dotat cu o cameră foto de 3 MP, bluetooth 2.1 şi slot microSD care suportă carduri de până la 8 GB. Ecranul măsoară 3 inch şi oferă o rezoluţie de 240 x 400 pixeli.

Preţul este deocamdată necunoscut. Se pare însă că Samsung S5230 va intra pe piaţă în luna aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News