Samsung S8300 Ultra Touch, un slider fin cu touchscreen

09.02.2009
Samsung S8300 Ultra Touch, un slider fin cu touchscreen

Cu o săptămână înainte de debutul celui mai important târg de tehnologii mobile, Samsung anunţă oficial unul din telefoanele pe care le va prezenta la Mobile World Congress: Samsung S8300 Ultra Touch.

S8300 Ultra Touch este un slider cu touchscreen, ecran care măsoară 2.8 inch şi este de tip AMOLED. Conexiunea la Internet cade în sarcina tehnologiei HSDPA, mai ales că, se pare, WiFi-ul nu este o opţiune la acest dispozitiv. În schimb, nu lipsesc suportul A-GPS şi camera foto de 8 MP cu două LED-uri şi geotagging. Lista de dotări continuă cu conexiunea bluetooth, radio, slot microSD (maxim 16 GB) şi înregistrarea video la 30 fps.

Spre dezamăgirea multora, Samsung S8300 Ultra Touch nu este un smartphone cu sistem de operare Symbian sau Andorid. Este dotat cu o versiune nouă a interfeţei grafice a celor de la Samsung, TouchWiz.

Preţul şi data la care va intra pe piaţă Samsung S8300 Ultra Touch nu se cunosc deocamdată, probabil vom afla mai multe săptămâna viitoare, când va debuta târgul MWC 2009. Tot atunci ne vom da seama dacă titulatura Ultra Touch are acoperire în realitate sau este doar un text de PR.

Samsung S8300 Ultra Touch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News