Samsung a dezvăluit o ediţie limitată Galaxy Note 8, celebrând Jocurile Olimpice de iarnă 2018

17.01.2018
Samsung a dezvăluit o ediţie limitată Galaxy Note 8, celebrând Jocurile Olimpice de iarnă 2018

Prezentat într-o elegantă carcasă alb-auriu, ediţia Galaxy Note 7 dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă 2018 este produsă într-o serie limitată, de numai 4000 exemplare.

Samsung va distribui telefoanele marcate cu însemnele Olimpice sportivilor participanţi la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 şi privilegiaţi din rândul angajaţilor şi partenerilor companiei.

În afara temei de culoare care din păcate nu va putea fi găsită şi la seria standard, ediţia Galaxy Note 8 Winter Olympics se va mai deosebi şi printr-o colecţie exclusivă de imagini wallpaper, funcţionalitatea oferită fiind altfel identică variantei disponibilă în magazine.

Samsung nu este la prima iniţiativă de acest fel, compania sud-coreeană lansând şi o ediţie Galaxy S7 Edge dedicată Jocurilor Olimpice 2016, o mică parte din seria de câteva mii de unităţi ajungând şi la cumpărătorii dispuşi să plătească în plus pentru modelul considerat de colecţie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult