Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy J2 Pro

26.07.2016
Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy J2 Pro
Samsung a mai lansat un smartphone cu preţ accesibil, modelul Galaxy J2 Pro. Terminalul, disponibil în India, dispune de o nouă tehnologie Samsung numită Turbo Speed, un software de administrare a memoriei RAM care rulează în fundal şi ajută procesorul să lanseze aplicaţiile cu 40% mai repede decât pe terminale care au o memorie RAM similară, potrivit Samsung. 
 
În rest, telefonul are caracteristici tehnice asemănătoare cu cele ale Galaxy J2, anunţat în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba de un ecran cu diagonala de 5 inci (rezoluţie 720p), procesor quad-core Spreadtrum SC8830, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB (plus slot pentru carduri microSD), cameră principală de 8 MP (plus frontală de 5 MP) şi baterie de 2.600 mAh. 
 
 
La fel ca şi Galaxy J2, noul J2 Pro dispune de inel Smart Glow pe partea din spate, în jurul camerei. Terminalul vine şi în variantă Dual-SIM şi oferă conectivitate 4G. 
 
Citeşte şi: Noile imagini cu Samsung Galaxy J2 dezvăluie noua funcţie Smart Glow
 
Galaxy J2 Pro costă echivalentul a 150 de dolari în India. Nu se ştie deocamdată dacă Samsung va lansa modelul şi pe alte pieţe. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult