Samsung ar putea lansa Galaxy Note 5 mai devreme

Samsung ar putea lansa Galaxy Note 5 mai devreme

În anii trecuţi exista o regulă nescrisă referitoare la lansările Apple şi Samsung. În timp ce Samsung prezenta noua generaţie de smartphone-uri Galaxy Note la începutul lunii septembrie, Apple prezenta noile iPhone-uri. Întrucât Samsung  doreşte ca noul său phablet să aibă o perioadă mai lungă de expunere, se pare că lansarea lui Galaxy Note 5 va fi mutată pentru prima dată la o dată din luna august.

Informaţiile vin din partea Wall Street Journal, care susţine că sursele sale indică o decalare în programul companiei coreene. Se pare că lansarea care avea loc de obicei în cadrul evenimentului IFA de la Berlin va veni puţin mai devreme. Astfel, ar exista mai puţine produse concurente la momentul dezvăluirii, iar smartphone-ul va fi în lumina reflectoarelor pentru câteva săptămâni în plus.

Anul trecut, compania a mai lansat un smartphone în luna august: modelul Galaxy Alpha. Acesta a venit cu câteva săptămâni înaintea lui Note 4 şi a prezentat în premieră noua linie de design pe care produsele Galaxy aveau să o urmeze. Întrucât Alpha s-a dovedit a fi un eşec din punct de vedere comercial, nu există un conflict în program pentru a împiedica lansarea timpurie a lui Note 5.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult