Samsung completează familia de telefoane Galaxy S9 cu un model „Mini”

15.11.2017
Samsung completează familia de telefoane Galaxy S9 cu un model „Mini”

Cu design similar modelului standard Galaxy S9, dar echipat cu un ecran de 5”, Galaxy S9 Mini ar putea fi cel mai compact vârf de gamă din ultima perioadă.

Cu rată de aspect 18.5:9 şi margini curbate, ecranul lui Galaxy S9 Mini va fi sesizabil mai îngust decât al unui smartphone obişnuit cu ecran de 5”. Ajutat de formatul besel-free al carcasei, Galaxy S9 mini ar putea fi pe placul celor care nu au fost impresionaţi de ecranele mari şi foarte mari întâlnite la actualele flagship-uri Smasung, dificil de folosit cu o singură mână.

Potrivit informaţiilor rămase deocamdată la stadiul de zvonuri, Samsung va lansa Galaxy S9 Mini alături de modelul standard Galaxy S9 şi versiunea premium S9+ în luna martie 2018. Specificaţiile exacte nu sunt cunoscute, însă aparenta sincronizare a datelor de lansare ar sugera punerea celor trei modele pe picior de egalitate în privinţa dotărilor oferite.

Deşi a mai lansat modele Galaxy Mini şi în trecut, Samsung păstra o distincţie clară faţă de celelalte modele Galaxy S, alegând evenimente separate de lansare şi o strategie de promovare mai puţin exuberantă. De altfel, exceptând asemănarea la exterior, telefoanele Galaxy Mini nu aveau mai nimic în comun cu vârfurile de gamă a căror notorietate o foloseau pentru promovare. Cu puţin noroc, Galaxy S9 Mini ar putea oferi ceva mai mult decât dotări mediocre la preţ supraevaluat, dar asta rămâne de văzut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult